Wanneer u een website met webshop wilt die er niet alleen fantastisch uitziet maar ook de flexibiliteit om hem zelf bij te houden, dan is een WordPress Premium Shop Pakket zeker het overwegen waard. Onze WordPress websites zijn gebaseerd op professioneel ontworpen templates die uw site een geweldige look geven. Daarnaast kunt u zelf de kleuren, lettertypes, stijlen, afbeeldingen en layout aanpassen. Uiteindelijk ontstaat daarbij een website die precies is afgestemd op uw wensen en situatie.

Het WordPress Premium Shop Pakket is speciaal ontworpen voor bedrijven die snel een website met webshop online willen hebben, met een professioneel ontwerp en uitstraling en de eerste 50 artikelen als basis voor de webshop.

Opmerking:

Wanneer u de voorkeur geeft aan een speciaal ontworpen website, neem dan contact op voor een toelichting en passende offerte. Dit pakket is niet geschikt voor bedrijven die hun thema en de templates substantieel willen aanpassen.

Dit krijgt u bij uw WordPress Premium Shop Pakket:

website ontwerp nederland

 • domeinnaam voor de eerste 18 maanden
 • professionele hosting voor uw website voor de eerste 12 maanden
 • opbouw van de eerste 10 pagina’s
 • een simpele webshop met de eerste 20 artikelen erbij.
 • betaling mogelijk via iDeal
 • kies uit alle template ontwerpen van www.elegantthemes.com
 • eenvoudige aanpassingen aan het ontwerp
 • we voegen uw eigen logo toe – u levert hem aan of we maken er een voor u
 • we installeren alle essentiële plugins, zoals social media, spam beveiliging en andere functionaliteit
 • Google Analytics account wordt aangemaakt of geïntegreerd
 • backup service met BackupBuddy (eerste 12 maanden)
 • standaard Zoekmachine Optimalisatie
 • aanmelden bij zoekmachines
 • social media functionaliteit
 • veiligheids plugins
 • video uitleg over het werken met wordpress
 • website kan verhuisd worden naar elke andere provider na de eerste 12 maanden (tegen speciaal tarief)

slechts € 699,= of betaal € 45,= per maand gedurende 18 maanden

WordPress is makkelijk in gebruik en ziet er fantastisch uit!

WordPress is op dit moment het meest populaire en veelzijdige content management system ter wereld. Dat betekent dat u de volledige controle heeft over uw website. U kunt zelf pagina’s toevoegen en wijzigen, zaken verplaatsen, afbeeldingen en video’s toevoegen en nog veel meer. En het doet er niet toe of u technisch bent of niet. WordPress is een heel simpel systeem in gebruik en wij bieden u de links naar training video’s die u kunt volgen om binnen de kortste keren een heuse webmaster te worden.

Kijk zelf en neem de proef op de som

Wanneer u wilt zien hoe eenvoudig WordPress in het gebruik is voordat u met WordPress begint, kijk dan op de youtube video WordPress handleiding beginners. Op Youtube is een hele serie video’s beschikbaar die u alle facetten van WordPress haarfijn uitleggen. Een link naar deze video’s ontvangt u direct bij uw orderbevestiging.

Met een WordPress Website Pakket kunt u:

 • meer pagina’s toevoegen wanneer u dat wenst, bijvoorbeeld wanneer u meer diensten wilt aanbieden of  aanvullende info wilt geven.
 • nieuwsartikelen toevoegen of actiepagina’s maken om uw site altijd up-to-date te houden
 • portfolio aanleggen en klantenervaringen toevoegen en bijhouden
 • video’s, foto’s en meer toevoegen om uw website nog beter te maken
 • uw website uitbreiden wanneer u dat wilt
 • uw klanten en potentiële klanten kunnen met u communiceren via uw website en professionele formulieren

FAQs:

V: Waarom is WordPress zo goed?

A: WordPress is een zeer populair content management systeem of website management tool omdat het eenvoudig in gebruik is en geweldige resultaten geeft voor al onze klanten. Het is tevens een voordelige oplossing voor online aanwezigheid die kan meegroeien met uw organisatie. U kunt snel aan de slag zodat u zich kunt richten op uw bedrijf in plaats van op uw website. WordPress maakt het mogelijk om zelf eenvoudig uw website bij te houden zonder dat u een web designer nodig heeft om de wijzigingen voor u door te voeren.

 • Meer dan 200 miljoen websites worden onderhouden met WordPress.
 • Het is zo simpel in gebruik dat u geen HTML kennis nodig heeft.
 • Er zijn miljoenen ontwerpers die ‘plugins’ voor WordPress maken waarmee een website op allerlei manieren kan worden uitgebreid. Wanneer u wilt dat uw website iets moet kunnen, dan is er vrijwel zeker een plugin die dat kan verzorgen.
 • Het werkt uitstekend samen met zoekmachines. Zelfs Matt Cutts van Google beweert dat WordPress is “gemaakt om samen te werken met zoekmachines” – zie ook zijn video.
 • Het is eenvoudig om inhoud van uw website aan te passen, waar u ook bent, zolang u maar online bent. Zelfs met uw mobiel of ipad.
 • Er is een zeer actieve groep ontwikkelaars die thema’s en plugins ontwikkelt voor WordPress, vaak zelfs gratis.
 • U kunt uw website eenvoudig aanvullen met polls, contactformulieren, klantenervaringen en nog zoveel meer zonder een ontwikkelaar te huren.

Q: Kan ik ook een website nemen zonder een blog?

A: Uiteraard, WordPress kan gebruikt worden als normale website wanneer u dat wilt. U hoeft geen blog (nieuwsberichtenpagina) te gebruiken wanneer u dat niet wilt.

Q: Kan ik het uiterlijk van mijn website aanpassen?

A: Ja, u kunt veel zaken op uw website inclusief lettertypen, afbeeldingen, kleuren, achtergronden en nog veel meer aanpassen. Veel van deze zaken kunt u zelf. Wanneer u op de uitstraling uitgekeken bent, kunt u altijd een ander thema installeren en een totale make-over maken.

Q: Kan ik de layout van mijn website aanpassen?

A: Al onze thema’s hebben alternatieve  layouts voor al uw pagina’s. Afhankelijk van het gekozen thema, kan uw website layout worden aangepast maar hou er rekening mee dat deze designs ontworpen zijn voor een optimale uitstraling. Daarom zijn er bepaalde zaken mogelijk en zullen sommige andere aanpassingen er verschrikkelijk uitzien. Het is altijd verstandig ons eerst te raadplegen wat de beste oplossing is.

WordPress Premium Shop Pakket in detail:

 1. Domein registratie is alleen voor de eerste twaalf maanden. Daarna kan dit verlengd worden voor €15 per jaar. Domeinnamen kunnen de volgende extensies hebben: ,nl, .be, .com, .net, .org, .biz, .info
 2. Webhosting is inclusief voor de eerste 12 maanden en is gebaseerd op ons Basic hosting pakket. Na de eerste 12 maanden wordt voor de hosting een bedrag van €4.99 per maand berekend. Jaarlijks vooraf te betalen.
 3. Aanmaken van de eerste 10 pagina’s is op basis van inhoud en afbeeldingen die door de klant worden aangeleverd. Wij schrijven zelf geen teksten tenzij op speciaal verzoek tegen extra kosten.
 4. Aanmaken van een Woocommerce webshop met 50 artikelen naar keuze. Op basis van inhoud en afbeeldingen die door de klant worden aangeleverd. Wij schrijven zelf geen teksten en zoeken geen afbeeldingen tenzij op speciaal verzoek tegen extra kosten.
 5. U mag kiezen uit alle thema ontwerpen van www.elegantthemes.com en het ontwerp aanpassen aan uw eigen onderneming. Sommige templates hebben beperkingen in hun aanpassingen. Daarom is het altijd verstandig om met ons te overleggen wanneer u het ontwerp van een bepaalde template drastisch wilt aanpassen.
 6. Logo’s – we zullen een eenvoudig logo voor u ontwerpen wanneer u dat wilt, maar we gaan geen gedetailleerd ontwerp maken. We zullen slechts een logo ontwerp voor u maken en het is aan u of u deze wilt gebruiken. Wanneer u een professioneel logo wenst kunnen wij dit voor u realiseren tegen extra kosten of u kunt zelf een andere ontwerper kiezen voor uw logo. Indien u zelf een logo aanlevert, adviseren wij u een logo te gebruiken zonder witte achtergrond, tenzij de website achtergrond ook wit is.Kleine aanpassingen aan uw logo doen wij gratis mits u een pdf-vector bestand aanlevert of een psd bestand.
 7. Plugins – we zullen alle essentiële plugins installeren waarmee uw website direct van start kan. Inclusief backups, beveiliging, spam filter, social media links, Google Analytics, Google XML sitemap, HTML site map, open graph, local avatars (pasfoto’s), social metrics en monitoring (hoe doet uw website het op de social media), subscribe to comments (via mail op de hoogte blijven van reacties op berichten) en SEO (zoekmachine marketing). Wanneer u andere plugins wilt laten installeren dan kan dit tot extra kosten leiden afhankelijk van de impact.
 8. Google Analytics – we zorgen ervoor dat uw website goed is aangemeld bij Google Analytics en Google Webmaster zodat u kunt volgen wat er dagelijks op uw website gebeurt. We kunnen dit integreren met uw huidige Google accounts of nieuwe accounts voor u aanmaken.
 9. Backup Service – we zullen een online backup service voor uw site aanmaken en onderhouden voor de eerste 12 maanden. Elke maand wordt er een backup gemaakt van uw hele website en database op een veilige server. U heeft ruimte voor 5 backups, waarna de laatste de eerste weer overschrijft. U ontvangt maximaal  5Gigabyte opslagcapaciteit. Wanneer u dit overschrijdt wordt u op de hoogte gebracht en daarna extra kosten in rekening gebracht. Na de eerste 12 maanden worden backup belast met  €5 per maand (afhankelijk van benodigde ruimte). Backups zijn gratis in ons WordPress Onderhoud en Veiligheid Pakket.
 10. SEO – Standaard zoekmachine optimalisatie is opgenomen in dit pakket. We zullen de door u gekozen zoekwoorden toevoegen aan de meest belangrijke pagina onderdelen zoals header tags, meta tags, inhoud, alternatieve afbeeldingsteksten, links en pagina urls. De zoekwoorden moeten door u worden aangeleverd. Daarna melden we uw site aan bij Google en andere zoekmachines. Wanneer u meer uitgebreide zoekmachine marketing wenst overweeg dan onze  SEO ondersteuning.
 11. Social Media – We zorgen ervoor dat uw website is gelinkt aan all uw social media accounts. We vragen van u alleen de uw social media profielen en de internetadressen ervan aan te leveren. Daarna verzorgen wij de rest.
 12. WordPress lessen – We bieden u links aan naar diverse WordPress video’s op Youtube. Zo kunt u snel uw website leren onderhouden als een professional. Uiteraard zijn we beschikbaar om al uw vragen over WordPress en uw website te beantwoorden. Wanneer u een een-op-een training wenst, neem dan contact met ons op.
 13. Verhuizing – Na de eerste 12 maanden kan uw website verhuisd worden naar elke andere hosting provider. We berekenen u een verhuis fee van €60,= voor deze service. Uiteraard mag u dit ook door iemand anders laten doen.

[tagline_box link=”http://www.promosite.nl/contact” button=”Neem contact op!” title=”PromoSite.nl ontwerpt en bouwt WordPress websites die gevonden worden!” description=”Wanneer u geïnteresseerd bent, neem dan snel contact met ons op via 0645 32 32 90..”][/tagline_box]