Webdesign

Het uiterlijk van uw website bepaalt het beeld dat bezoekers krijgen van uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website passen bij de gewenste uitstraling van uw bedrijf. Met een professioneel ontwerp waarbij uw wensen centraal staan en de functionaliteit optimaal is.

PromoSite.nl ontwerpt professionele, aantrekkelijke websites

op basis van uw bestaande website of huisstijl of volgens een geheel nieuw en fris ontwerp.

Full service of website zelf bijhouden?

Wilt u de site zelf gaan bijhouden? Geen probleem! Wij maken de website standaard op basis van WordPress (Joomla of Concrete5 is ook mogelijk) zodat deze zonder vakkennis door u bijgehouden kan worden. Inclusief contactformulier, routeplanner etc. Dit heeft als extra voordeel dat u geen onnodige kosten maakt en later eenvoudig kunt updaten of verhuizen naar een andere leverancier.

Wilt u dat wij de website voor u bijhouden? Ook dat is mogelijk. U geeft regelmatig uw wijzigingen door en wij verwerken ze tegen een scherp tarief per wijziging of tegen een lager abonnementstarief.

Design Webshop

Bij het ontwerp van een webshop komt meer kijken dan alleen een mooie layout. Een webshop moet namelijk de online aankopen door de bezoeker stimuleren. Een webshop moet voldoen aan de volgende criteria:

  • Overzichtelijk zijn.
  • Betrouwbaar overkomen.
  • Juiste sfeer uitstralen en oproepen.
  • Eenvoudig de stappen van het bestelproces en de betaling doorlopen.

De bezoeker moet snel en op een logische manier naar de producten kunnen navigeren, zonder belemmeringen of lange omwegen. Dit zijn maar een paar voorbeelden van factoren waar PromoSite.nl rekening mee houdt bij het ontwerp van een nieuwe webshop.

Overige design werkzaamheden

Onze designafdeling kan naast het ontwerpen van uw nieuwe website ook zorg dragen voor het ontwerp van logo’s, brochures, flyers, posters, huisstijlen etc. Ook verzorgen wij foto’s van uw pand of producten. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.