Webapplicaties maken uw website professioneler en functioneler

Webapplicaties maken uw website innovatiever en interactiever. Hiermee kunt u extra functionaliteit toevoegen aan uw website. U kunt daarbij denken aan een simpele webapplicatie die de route naar uw pand berekent via Google Maps maar ook aan een complete intranetomgeving of een afsprakenagenda, reserveringsmodule of webshop die ook doorwerkt in uw eigen administratie.

WordPress biedt allerlei handige tools die uw online service verbeteren en applicaties die het gebruiksgemak van uw website verhogen. Wij hebben ervaring met de meest effectieve applicaties die vaak niet gratis worden aangeboden. En wanneer er geen standaard applicatie voor uw situatie voorhanden is, dan ontwikkelen wij die voor u.

Uiteraard mag u zelf ook zoeken naar standaard gratis oplossingen. Uit ervaring weten we echter dat dit vaak een weg is met zeer mooie voorspellingen die in de praktijk echter vaak totaal niet worden waargemaakt en tot enorme teleurstellingen leiden.

Voorbeelden van reeds door ons gerealiseerde speciale webapplicaties:

  • huizenaanbod door makelaar. Keuze soort huis, budget, plaats/regio etc.
  • ticketverkoop op evenement (zie onder)
  • afsprakenagenda voor kappers, therapeuten etc.
  • bioscoop: stoelen reserveren per rij en per film op basis van een plattegrond van de zaal.
  • contactformulier met allerlei berekeningen die meegenomen moeten worden.
  • inschrijfformulier evenement met iDeal betaling, online tickets, ticketscanning via iphone of android, bezoekersregistratie, bezoekersmailing etc.
  • berekening verzekeringspolis
  • berekening prijs eindproduct (bijv. dakkapel) op basis van een aantal variabelen
  • Inschrijving motorcursus met opties voor motorhuur, huur accessoires, ervaringsniveau, datum etc.

Voor enkele applicaties maken wij gebruik van betaalde standaard tools. Omdat wij die inzetten bij meerdere websites en wij een kwantumkorting bedongen hebben bij onze leveranciers is aanschaf via PromoSite.nl vaak voordeliger dan rechtstreeks zaken doen met de ontwikkelaar zelf.

Voorbeeld van een inschrijfformulier op basis van Gravity Forms (een van onze partners):

incheckformulier-gravity-forms

Met Gravity Forms kunt u ook producten of diensten verkopen en deze bijvoorbeeld via iDEAL laten betalen. Wij kunnen u hier alles over vertellen.

 

 

Voorbeeld van een complete ticketing administratie op basis van EventEspresso (een van onze partners):

Met Event Espresso, veruit de beste plugin voor het complete beheer van de ticketing voor evenementen, kunt u online tickets verkopen voor uw evenement en zelfs per stoel bepalen wie waar zit. Ook kunt u E-tickets versturen naar de bezoekers of deelnemers en zelfs allerlei extra zaken als give-aways, vip-stoelen, parkeren vastleggen en verkopen. Tenslotte kunt u bij de ingang de tickets scannen en controleren op echtheid.

Event Espresso is een geweldige tool wanneer u weet hoe u hier mee om moet gaan. Wij weten dit uit de praktijk als geen ander en kunnen dit optimaal fine-tunen naar uw wensen. PromoSite heeft hiervoor zelfs een speciale site opgezet. Meer informatie hierover vindt u op onze zusterpagina EventPress.nl

eventpress-logo-2014-300