Fotografie

/Fotografie
­

Dakar 2 Dakar 2016

, , , , ,

In januari en februari 2016 vertrekt de organisatie Dutch Dakar Adventure met een groep van 40 motorrijders voor een 15-daagse motortrip die begint in de Senegalese plaats Dakar en via de landen Senegal, Gambia en Guinée weer eindigt in de legendarische plaats Dakar aan de Atlantische Oceaan. Speciaal voor deze trip hebben we een geheel nieuw thema gebouwd voor de WordPress website DutchDakar.com. Ook is uitgebreide info opgenomen over de oudere edities van Dutch Dakar Adventure. In de voorbereiding ontwierpen we ook de beurspresentatie en online huisstijl via Facebook en flyers, motorstickers, draaiboek etc.

Marokko Adventure 2015

, , , , ,

In maart 2015 beleefden 32 motorrijders onder leiding van Marokko Adventure een tiendaags motoravontuur. Maar liefst tien dagen lang werd er gereden daar het Atlas gebergte en de mooiste streken van Marokko. Wij ontwierpen een fraaie WordPress website die vooral in de voorbereiding een goed beeld gaf wat er allemaal te beleven zou zijn. Geïnteresseerden konden zich online inschrijven, informatie aanvragen en speciale cursusdagen bespreken. Tevens zorgde PromoSite voor de naadloze integratie met Facebook tijdens het evenement, waardoor ook het thuisfront uitstekend op de hoogte bleef van de verrichtingen en belevenissen van de deelnemers. Ook ontwierpen we logo en huisstijl. Dit kwam tevens terug in de gehele online uitstraling, een beurspresentatie en alle door ons geproduceerde documentatie, flyers, motorstickers, draaiboek etc.

Arjan Brouwer Motor Trading

, , , , ,

Arjan Brouwer Trading had een klassieke website en wilde graag een moderne look, maar ook de integratie van hun motoroccasions op de site, aanmelding voor nieuwsbrieven, formulieren voor de door hen georganiseerde cursussen en evenementen en een online shop. Dit alles realiseerden we met een WordPress website gebaseerd op het theme U-design. Daarnaast voegen we diverse plugins en de online shop van Woocommerce toe. Formulieren worden nu ook online opgeslagen, terwijl ook de iDeal betaalmethode is geïntegreerd bij de inschrijvingen en de online shop. De look-and-feel is modern en ook geschikt voor tablets en smartphones. Ook de SEO is stevig onder handen genomen, zodat de website hoog scoort op Google voor de meest relevante zoekwoorden en plaatsen in de wijde omgeving.