WordPress is makkelijk in gebruik en ziet er fantastisch uit!

WordPress is op dit moment het meest populaire en veelzijdige content management system ter wereld. Dat betekent dat u de volledige controle heeft over uw website. U kunt zelf pagina’s toevoegen en wijzigen, zaken verplaatsen, afbeeldingen en video’s toevoegen en nog veel meer. En het doet er niet toe of u technisch bent of niet. WordPress is een heel simpel systeem in gebruik en wij bieden u de links naar training video’s die u kunt volgen om binnen de kortste keren een heuse webmaster te worden.

Kijk zelf en neem de proef op de som

Wanneer u wilt zien hoe eenvoudig WordPress in het gebruik is voordat u met WordPress begint, kijk dan op de youtube video WordPress handleiding beginners. Op Youtube is een hele serie video’s beschikbaar die u alle facetten van WordPress haarfijn uitleggen. Een link naar deze video’s ontvangt u direct bij uw orderbevestiging.

Met een WordPress Website Pakket kunt u:

 • net zoveel pagina’s toevoegen als u dat wenst, bijvoorbeeld wanneer u meer diensten wilt aanbieden of  aanvullende info wilt geven.
 • nieuwsartikelen toevoegen of actiepagina’s maken om uw site altijd up-to-date te houden
 • portfolio aanleggen en klantenervaringen toevoegen en bijhouden
 • video’s, foto’s en meer toevoegen om uw website nog beter te maken
 • uw website uitbreiden wanneer u dat wilt
 • uw klanten en potentiële klanten kunnen met u communiceren via uw website en professionele formulieren

FAQs:

V: Waarom is WordPress zo goed?

A: WordPress is een zeer populair content management systeem of website management tool omdat het eenvoudig in gebruik is en geweldige resultaten geeft voor al onze klanten. Het is tevens een voordelige oplossing voor online aanwezigheid die kan meegroeien met uw organisatie. U kunt snel aan de slag zodat u zich kunt richten op uw bedrijf in plaats van op uw website. WordPress maakt het mogelijk om zelf eenvoudig uw website bij te houden zonder dat u een web designer nodig heeft om de wijzigingen voor u door te voeren.

 • Meer dan 200 miljoen websites worden onderhouden met WordPress.
 • Het is zo simpel in gebruik dat u geen HTML kennis nodig heeft.
 • Er zijn miljoenen ontwerpers die ‘plugins’ voor WordPress maken waarmee een website op allerlei manieren kan worden uitgebreid. Wanneer u wilt dat uw website iets moet kunnen, dan is er vrijwel zeker een plugin die dat kan verzorgen.
 • Het werkt uitstekend samen met zoekmachines. Zelfs Matt Cutts van Google beweert dat WordPress is “gemaakt om samen te werken met zoekmachines” – zie ook zijn video.
 • Het is eenvoudig om inhoud van uw website aan te passen, waar u ook bent, zolang u maar online bent. Zelfs met uw mobiel of ipad.
 • Er is een zeer actieve groep ontwikkelaars die thema’s en plugins ontwikkelt voor WordPress, vaak zelfs gratis.
 • U kunt uw website eenvoudig aanvullen met polls, contactformulieren, klantenervaringen en nog zoveel meer zonder een ontwikkelaar te huren.

Q: Kan ik ook een website nemen zonder een blog?

A: Uiteraard, WordPress kan gebruikt worden als normale website wanneer u dat wilt. U hoeft geen blog (nieuwsberichtenpagina) te gebruiken wanneer u dat niet wilt.

Q: Kan ik het uiterlijk van mijn website aanpassen?

A: Ja, u kunt veel zaken op uw website inclusief lettertypen, afbeeldingen, kleuren, achtergronden en nog veel meer aanpassen. Veel van deze zaken kunt u zelf. Wanneer u op de uitstraling uitgekeken bent, kunt u altijd een ander thema installeren en een totale make-over maken.

Q: Kan ik de layout van mijn website aanpassen?

A: Al onze thema’s hebben alternatieve  layouts voor al uw pagina’s. Afhankelijk van het gekozen thema, kan uw website layout worden aangepast maar hou er rekening mee dat deze designs ontworpen zijn voor een optimale uitstraling. Daarom zijn er bepaalde zaken mogelijk en zullen sommige andere aanpassingen er verschrikkelijk uitzien. Het is altijd verstandig ons eerst te raadplegen wat de beste oplossing is.