gebakken-lucht

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Wim Brouwer. Ik ben 54 jaar en dus een “ouwe rot” in het Marketing & Communicatie-vak. Ik kom niet van de zogenaamde bureau-kant, maar heb altijd bij internationaal opererende bedrijven als spil gefunctioneerd tussen de eigen sales-afdelingen en externen. Ik heb daarom een gezonde aversie ontwikkeld tegen gebakken lucht en mooie verhalen van bureaus die enorme budgetten opslokken en maar matig opleveren. Met liefst giga reclamecampagnes en makkelijk geld verdienen.

Dit leidde ertoe dat ik me met mijn creatieve tak verdiepte in het grafische vak en leerde dat we veel dingen zelf konden doen en alleen voor grote projecten een beroep hoefden doen op marketing-bureaus. Zo werd onze marketing steeds meer self-supporting en konden we met hetzelfde budget veel meer activiteiten realiseren.

Deze kennis kwam me goed van pas toen anderen vroegen of ik dit ook voor hen wilde opzetten. Zo werd een vaste klantenkring geboren, waar ik jarenlang communicatieplannen voor uitwerkte en ze voorzag van leaflets, brochures, advertenties en allerlei vormen van huisstijl.

Met de opkomst van de digitale media zag ik dezelfde ontwikkelingen weer gebeuren. Veel bla-bla over geweldige websites, maar in de praktijk voor elke kleine aanpassing een gepeperde rekening. En later nog CMS-systemen met een mappenstructuur om gek van te worden en ultra-trage responstijden en een matige vindbaarheid, maar wel enorme onderhoudscontracten en updates die weinig soelaas boden. Dus ook daar maar zelf op onderzoek uitgegaan met als resultaat dat ik voor diverse afnemers websites heb ontwikkeld die doen wat ze beloven, tenminste als de klant er zelf ook wat tijd in wil steken.

 Ik heb de volgende specialisaties:
 • WordPress websites bouwen en onderhouden
 • SEO zoekmachine marketing voor optimale vindbaarheid op het web
 • SEA advertentiecampagnes voor nog meer bezoekers
 • Woocommerce webshops opzetten en onderhouden
 • Website koppelingen met nieuwsbrieven, formulieren etc.
 • Facebook campagnes opzetten en koppelen
Naast deze digitale media kunt u bij ons ook terecht voor:
 • Huisstijl en bedrijfslogo ontwerp inclusief alle prepress handelingen.
 • Prepress en Productie van allerlei drukwerk tegen zeer scherpe prijzen.
 • Ontwerp printadvertenties
 • Ontwerp en productie van brochures, leaflets, banners, buitenreclame
 • Ontwerp en productie van huis-aan-huis folders en sponsored magazines, inclusief online versies

 

WP
CSS
SEO
Facebook

 

Profiel Foto

Wim Brouwer
Wim BrouwerEigenaar PromoSite.nl
U als klant staat centraal. Ons specialisme is dat we uw positie op het internet helpen verbeteren.

 

Enkele hoogtepunten

Voor Beach On Wheels was de opdracht om een systeem te maken, waarbij mensen tickets konden kopen en vooraf betalen voor het evenement. Tevens moesten deelnemers zich kunnen inschrijven in verschillende klassen. Veel pionierswerk verricht, maar uitstekend geslaagd in de opzet, met zelfs e-tickets die bij binnenkomst worden ingescand en een goed overzicht over alle deelnemers.
 • Aantrekkelijke uitstraling van het evenement
 • Makkelijk tickets bestellen en inschrijven
 • Alles wordt bijgehouden voor de organisatie
Arjan Brouwer Motor Trading in Putten werd alleen lokaal gevonden op internet. Door uitgekiende SEO en gedegen onderzoek steeg hij naar een top tien notering in de wijde omtrek. Ook hebben we de uitstraling van zijn website grondig aangepakt. Deze straalt nu vertrouwen uit naar zijn potentiële klanten. Door uitgekiende formulieren kan hij veel efficiënter met ze corresponderen. Maandelijks worden meer dan 2000 mensen op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en aanbiedingen door fraai vormgegeven nieuwsbrieven. Tenslotte hebben we de overstap naar Facebook kunnen introduceren, die daarna niet meer weg te denken is in de communicatie.
Eerst luisteren. Wat wilt u en waarom? Dan onderzoeken we of dit mogelijk is. Zo nee, dan een eerlijk verhaal naar u toe. Met daarbij een argumentatie wat wel realistisch is. Zo ja, dan schets ik de weg die we samen moeten gaan. Met een minimum prijskaartje die daaraan vasthangt. Vervolgens komen de overige mogelijkheden en opties aan bod. Want u zult niet overal aan gedacht hebben. Onze professie zorgt ervoor dat wij dat voor u doen.

 

Hier het Goede Nieuws. Enkele van mijn laatste Websites staan hieronder.

Ja, allemaal WordPress websites, gebaseerd op een aantrekkelijk thema! Met layout aanpassingenveel extra functionaliteitwebshop & iDeal betaling, samen met veel inzet  & goed overleg met de klant!!

 

Neem nu contact op

Promosite.nl doet wat ze belooft

En adviseert u om het maximale uit uw website te halen, en dat is meer dan u denkt!
Neem nu contact op