FAQ

/FAQ
­

WordPress is een zeer populair content management systeem of website management tool omdat het eenvoudig in gebruik is en geweldige resultaten geeft voor al onze klanten. Het is tevens een voordelige oplossing voor online aanwezigheid die kan meegroeien met uw organisatie. U kunt snel aan de slag zodat u zich kunt richten op uw bedrijf in plaats van op uw website. WordPress maakt het mogelijk om zelf eenvoudig uw website bij te houden zonder dat u een web designer nodig heeft om de wijzigingen voor u door te voeren.

  • Meer dan 200 miljoen websites worden onderhouden met WordPress.
  • Het is zo simpel in gebruik dat u geen HTML kennis nodig heeft.
  • Er zijn miljoenen ontwerpers die ‘plugins’ voor WordPress maken waarmee een website op allerlei manieren kan worden uitgebreid. Wanneer u wilt dat uw website iets moet kunnen, dan is er vrijwel zeker een plugin die dat kan verzorgen.
  • Het werkt uitstekend samen met zoekmachines. Zelfs Matt Cutts van Google beweert dat WordPress is “gemaakt om samen te werken met zoekmachines” – zie ook zijn video.
  • Het is eenvoudig om inhoud van uw website aan te passen, waar u ook bent, zolang u maar online bent. Zelfs met uw mobiel of ipad.
  • Er is een zeer actieve groep ontwikkelaars die thema’s en plugins ontwikkelt voor WordPress, vaak zelfs gratis.
  • U kunt uw website eenvoudig aanvullen met polls, contactformulieren, klantenervaringen en nog zoveel meer zonder een ontwikkelaar te huren.

.

Uiteraard, WordPress kan gebruikt worden als normale website wanneer u dat wilt. U hoeft geen blog (nieuwsberichtenpagina) te gebruiken wanneer u dat niet wilt.

Ja, u kunt veel zaken op uw website inclusief lettertypen, afbeeldingen, kleuren, achtergronden en nog veel meer aanpassen. Veel van deze zaken kunt u zelf. Wanneer u op de uitstraling uitgekeken bent, kunt u altijd een ander thema installeren en een totale make-over maken.

Al onze thema’s hebben alternatieve  layouts voor al uw pagina’s. Afhankelijk van het gekozen thema, kan uw website layout worden aangepast maar hou er rekening mee dat deze designs ontworpen zijn voor een optimale uitstraling. Daarom zijn er bepaalde zaken mogelijk en zullen sommige andere aanpassingen er verschrikkelijk uitzien. Het is altijd verstandig ons eerst te raadplegen wat de beste oplossing is.