PromoSite.nl kan het hele webhostingtraject van domeinnaamregistratie tot en met het op internet plaatsen van uw website en/of webapplicatie op internet (de hosting) voor u uit handen nemen.

Domeinnamen

PromoSite.nl is kan zelf .nl domeinnamen of vrijwel alle internationale domeinnamen met extensies als .com / .net /.info / .eu / .de /.be / .lu / .co.uk / .se / .dk  voor u registreren.

Door samenwerking met een van de grootste registrars zijn de kosten per domeinnaam zeer concurrerend.

E-mail

Samen met de hosting van uw domeinnaam kan PromoSite.nl ook al uw inkomende e-mail verzorgen. Indien u dit liever heeft kunt u ook zelf de emailadressen beheren via het controlepaneel DirectAdmin.

Via dit controlepaneel kunt u ook overal en altijd via webmail online uw email en spam berichten inzien.
Wij kunnen u e-mail verzorgen middels POP3 mailboxen.

Ook kunnen wij de mail rechtstreeks doorsturen naar uw interne mailserver. PromoSite.nl zorgt desgewenst ook voor de scanning op SPAM en virussen.

Webhosting

Promosite.nl werkt samen met één van de grootste hosting bedrijven van Nederland. Hierdoor zijn onze afnemers verzekerd van uitstekende kennis en vakbekwaam personeel om u een betere kwaliteit aan te bieden voor een lagere prijs. Zo is het webhosting platform zeer geavanceerd.

Alle webhosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook! Mocht een server bijvoorbeeld plotseling uitvallen dan wordt dit automatisch opgevangen door andere servers waardoor er er geen downtime is! Verder is alle data op een volledig redundante SAN opgeslagen en iedere SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie waardoor uw data veiliger is dan ooit. Ook zijn al onze webhosting servers voorzien van workload balancing: Een server wordt op basis van de huidige drukte automatisch het nodige vermogen gegeven.

Op deze manier kan PromoSite.nl optimale bereikbaarheid van de website waarborgen, met 24 uur per dag vakkundige support.

Indien u uw website bij PromoSite.nl laat hosten, worden er automatisch backups gemaakt en 4 dagen lang bewaard. Op deze manier is het mogelijk een eventueel eerdere versie van uw website terug te zetten. U dient daartoe uiteraard wel tijdig contact met ons op te nemen.